Coronavirus – Mondzorg Maarssen – Maarssen
Specialist in mondgezondheid
Mondzorg Maarssen

Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met een vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht u op één van de onderstaande vragen met “ja” antwoorden dan verzoeken wij om te wachten met het maken van een afspraak bij ons of om uw afspraak te annuleren.

  • Heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona?
  • Bent u in (thuis)isolatie of thuisquarantaine of zou u dat moeten zijn?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. In de praktijk proberen we met elkaar zo goed mogelijk de gepaste afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Om deze reden werken wij met een deurbeleid. De voordeur zit op slot, u kunt aanbellen. Zit de wachtkamer te vol (maximaal 2 personen tegelijk) dan verzoeken wij u om buiten te wachten.

Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
In de behandelkamer houden we ons aan de richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.